4gamers.be

Tales of Symphonia Chronicles Pack komt in 2014 naar PS3

Door papfles, 02-06-2013 00:05

We lieten jullie al een tijd geleden weten dat er een HD-port zat aan te komen van Tales of Symphonia en Dawn of the New World, maar veel meer informatie was er op dat moment nog niet bekend. Op een festival ter ere van de Tales Of-reeks heeft Namco echter bekend gemaakt dat deze twee games gebundeld zullen worden als PS3-exclusive, onder de naam Tales of Symphonia: Unisonant Pack, al wordt er ook gesproken over Tales of Symphonia Chronicles. De naam ligt dus nog niet vast, maar wel dat het spel ook naar Europa zou komen, begin 2014. Nog even geduld dus voor de fans, die - als je de trailer beluistert - dolenthousiast lijken te zijn.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.