4gamers.be

Blijven dansen in Just Dance 4

Door papfles, 02-10-2012 10:32

Naast Assassin's Creed III en Far Cry 3 vergaart Ubisoft later dit jaar sowieso ook heel wat inkomsten met Just Dance 4. Elke telg lijkt steeds meer mensen aan het dansen te zetten en om de lancering van de titel te vieren, is er dan ook een releasetrailer vrijgegeven. Het spel zal dan misschien niet zo spectaculair verkopen als een Assassin's Creed III, maar het wordt wel omschreven als "evergreen", wat erop duidt dat de titel gedurende lange periodes heel goed verkoopt. Voor zij die erop zitten te wachten: het filmpje van YoniVL en diens danspartij (naar aanleiding van 1 van onze talloze wedstrijden) valt ook binnenkort volledig te bekijken op de frontpage.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.