4gamers.be

Ontdek de mini-games van Mario Party 9

Door papfles, 24-01-2012 10:24

Bij Mario Party heeft het altijd al gedraaid om de mini-games die je ermee kan spelen. Zodra de beurten voorbij zijn op het spelbeurt zal het ook in Mario Party 9 de bedoeling zijn om de mini-games zo goed mogelijk te spelen om er zoveel mogelijk profijt uit te halen en je vrienden de loef af te steken. Met 80 mini-games doet deze nieuwe game ook zijn duit in het zakje en met nieuwe zaken zoals Boss Battles hoopt het ook wat vernieuwing te brengen. Welke games je onder meer kan spelen, valt heel makkelijk even na te gaan in deze trailer. Op 2 maart kunnen we dan zelf aan de slag.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.