4gamers.be

Super Mario 64 krijg een fansequel

Door Phazon, 03-01-2012 01:09, bron: gamezone

Super Mario Galaxy kreeg uitzonderlijk een echte sequel in de vorm van Super Mario Galaxy 2, maar Super Mario 64 kreeg 'slechts' een licht verbeterde versie voor de Nintendo DS. Gelukkig zijn er in de wereld heel wat Mario-liefhebbers te bespeuren die ook wat technologische kennis hebben.

Super Mario: Star Road is namelijk een sequel op de N64-klassieker. Deze werd door fans gemaakt en kan enkel op een emulator gespeeld worden. Als we het filmpje mogen geloven, zijn er heel wat gebieden te ontdekken en meer dan 120 sterren te verzamelen. Voeg deze samen met een snuifje 2D en je krijgt onderstaand filmpje.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.