4gamers.be

Gerucht: Wii 2 kost 400 dollar en heet Stream

Door papfles, 22-04-2011 00:51, bron: uk

De geruchten rond de nieuwe console van Nintendo blijven toestromen. Zo zou de naam - volgens bronnen van IGN - Stream zijn, omwille van diens capaciteit om inhoud naar het schermpje van de controller te streamen. Er wordt zelfs geopperd dat het toestel naar meerdere controllers kan streamen en zelfs compleet verschillende games tegelijkertijd. Blijkbaar zou de leverancier zelfs al in oktober de eerste ladingen kunnen verschepen, al zou Nintendo dan waarschijnlijk tot 2012 wachten om genoeg consoles te hebben om een goede lancering te hebben.

In tegenstelling tot de Nintendo Wii zou het toestel wel gevoelig duurder zijn. Volgens IGN zou het tussen 350 en 400 dollar kosten, al zou Nintendo de prijs nog lager kunnen leggen door zelf in te binden op zijn winsten per toestel. Qua design zou het aan de SNES denken, maar dan met de grootte van een Xbox 360.  Ook de chipset zou gelijkaardig zijn aan die van de Xbox 360, maar met een hogere clock rate. 1080p graphics zouden geen probleem zijn en ook stereoscopisch 3D zou mogelijk zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.