4gamers.be

Wii krijgt "fantastische ervaringen" dit jaar

Door papfles, 01-04-2011 01:33, bron: computerandvideogames

Nu de 3DS volop in de markt wordt gezet en de aandacht ook volledig op de handheld ligt, vergeten we al eens dat Nintendo ook nog met een console zit die nog comfortabel boven de concurrentie vertoeft. Toch krijgt de console het al langere tijd hard te verduren, omdat mensen vinden dat het aan vernieuwing toe is, er niet genoeg games zijn, de verkoop begint te slabakken en ga zo maar verder. Zelfs een Wii HD of Wii 2 staat volgens sommigen op de planning of dat zou toch moeten.

Toch ziet Nintendo zelf de toekomst van de Wii-console nog positief in. "We zijn enorm blij met de prestaties van de Wii. [...] Natuurlijk, van zodra je een bepaald niveau bereikt, kan het zijn dat de zaken vertragen. Toch hebben we een sterke line-up, zijn we bijzonder trots dat we in zoveel huiskamers staan en hebben we ook een sterke promotiecampagne gepland dit jaar. [...] We hebben nog geen aankondigingen gedaan omdat de focus op de 3DS lag, maar er komen nog veel games aan. Dat zal je zeker op E3 kunnen zien. Iedereen die een Wii heeft, kan gerust zijn in het feit dat w een paar fantastische nieuwe ervaringen zullen brengen dit jaar," zegt James Honeywell - Nintendo marketing manager voor het Vereningd Koninkrijk.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.