4gamers.be

Zelda Williams teaset iets "extra speciaals" voor E3

Door Jay, 28-05-2014 10:40

Zelda Williams is genoemd naar Princess Zelda uit The Legend of Zelda omdat haar vader, Robin Williams, een grote fan is van de reeks. Die liefde gaf hij ook door aan zijn dochter, iets waar Nintendo uiteraard al dankbaar gebruik van maakte ter promotie van de franchise. Nu heeft Zelda via Twitter haar aanwezigheid op E3 geteased, en ze belooft iets "extra speciaals".

Uiteraard zou je meteen denken dat Zelda opduikt bij Nintendo om er te helpen bij het uit de doeken doen van een nieuwe Zelda-game, maar ze liet ook weten dat wat ze doet niet is wat we denken dat ze gaat doen. Dat betekent in principe natuurlijk dat ze heel veel zaken kan doen, waardoor we er uiteindelijk niet veel wijzer van worden en gewoon zullen moeten afwachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.