4gamers.be

Patent van Nintendo doet Wii Music U vermoeden

Door Jay, 23-05-2014 00:04, bron: neogaf

Er is een patent opgedoken van Nintendo dat een blauwdruk lijkt te vormen voor een Wii Music-game voor de Wii U, een spel dat we dan voor het gemak Wii Music U noemen. Het patent werd een jaar geleden reeds ingediend door Nintendo, maar nu is het ook effectief gepubliceerd.

Het patent bevat zoals gewoonlijk heel wat ingewikkelde en abstracte uitleg over de werking van het concept, bijvoorbeeld over hoe instrumenten kunnen worden afgewisseld en dan door het spelsysteem in het geheugen worden bewaard etc. Niet al te concreet, maar de bijgevoegde afbeeldingen laten dan weer weinig aan de verbeelding over. Uiteraard betekent dit niet dat er effectief een Wii Music U zit aan te komen, maar Nintendo lijkt de optie toch alvast verkend te hebben.

Wii Music

  • Release: 14/11/2008
  • Ontwikkelaar: Nintendo
  • Uitgever: Nintendo

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.