4gamers.be

Sadness wordt opnieuw tot leven gewekt voor Wii U

Door Jay, 21-05-2014 00:06, bron: nintendolife

In 2006 werd een game genaamd Sadness aangekondigd voor de Wii. Het moest een ambitieus horrorspel worden met een focus op psychologische horror, maar naast een teaser trailer en veel gepraat is er rond de game nooit veel meer van naar buiten gekomen, tot het project uiteindelijk gewoon geannuleerd werd. Nu wordt de game echter weer tot leven gewekt.

De reanimatie werd tijdens een interview aangekondigd door Cthulhi Games, de Poolse studio die aanvankelijk aan het roer van het project stond, en HullBreach Studios. De twee zullen dus samenwerken om het Sadness IP terug te brengen. De bedoeling is om de game in 2016 uit te brengen voor Wii U, maar of dat deze keer zal lukken, valt natuurlijk nog af te wachten.

Sadness

  • Release: TBA
  • Ontwikkelaar: Nibris
  • Uitgever: To Be Announced

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.