4gamers.be

Producer Retro Studios haat tutorials, is wel fan van Metroid

Door Phazon, 04-03-2014 00:06, bron: usgamer

In een recent interview had de producer van Retro Studios, Kensuke Tanabe, een aantal interessante zaken te vertellen over tutorials en de mogelijkheid op een nieuwe Metroid-game. Wat de tutorials betreft, gaf de beste man aan deze daadwerkelijk te haten. Wanneer hij een spel begint, wil hij dit meteen spelen (en dus niet geplaagd worden met ettelijke lange tutorials). Het feit dat een game dus je bij het handje houdt en zegt wat je allemaal moet doen en wat er mogelijk is, ergert hem dan ook enorm. De games waar Tanabe dus aan werkt, bevatten met opzet dus geen tutorials.

Ook over Metroid had Tanabe een paar woordjes klaarstaan. Hij wist ons te vertellen dat er geen grotere groep Metroid-fans in een studio bestaat dan in Retro Studios. Zij zouden zichzelf dan ook gelukkig prijzen wanneer ze ooit nog eens de mogelijkheid krijgen om aan een nieuwe Metroid te werken. Er blijven in de studio nog steeds heel wat mensen over die destijds aan de Metroid Prime-trilogie gewerkt hebben. Of Retro Studios daadwerkelijk een nieuwe Metroid zal maken, is dus nog helemaal niet zeker.

Metroid Prime Trilogy screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.