4gamers.be

The Last Story meest succesvolle game uit XSEED-geschiedenis

Door papfles, 21-11-2012 00:08

XSEED is niet meteen de meest gekende of wijdverspreide uitgever van games, maar toch heeft het met The Last Story een stevige hit te pakken, zeker in vergelijking met haar andere titels. Het spel is zelfs de meest succesvolle titel uit haar gamma. "The Last Story is een ongelooflijke titel voor XSEED geweest en is onze meest succesvolle titel ooit geworden. Dit is een must-have voor RPG-fans en we kijken er naar uit om meer spelers te ontvangen die de magie van Lazulis Island gaan ontdekken," laat de uitgever weten. Het spel wist op 4Gamers ook een topscore binnen te rijven, want Spaghetti gaf het spel maar liefst 87%, waarbij hij vooral met lof sprak over het verhaal en de muziek.

The Last Story screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.