4gamers.be

Spector "zou nooit game als Heavy Rain maken"

Door papfles, 04-07-2012 10:17, bron: mcvpacific

Warren Spector is vooral gekend voor zijn werk aan Deus Ex en recenter bij Epic Mickey en Epic Mickey 2: Power of Two. Toch speelt en bekijkt hij ook andere games, waaronder Heavy Rain, al zal je hem nooit zo'n game zien maken.

"In Heavy Rain is niks verrassend, want de speler zal niks zien, doen, ontdekken dat niet op voorhand werd gemaakt door (het onmiskenbare genie van) David Cage. Ik hield van het spel als een ervaring, want het was ongelooflijk. Het maakte dagdagelijkse zaken plots enorm dramatisch. Ik bewonder het talent van wie het geschreven heeft en diens gave om een filmisch verhaal te vertellen. Zou ik echter zelf zo'n game maken? Zeker niet."

Hij respecteert het schrijftalent van David Cage, maar het feit dat er niks kan gebeuren dat niet al op voorhand was gepland, ligt Warren Spector blijkbaar niet. Ook in Epic Mickey 2: Power of Two zal je een sandboxgetint game krijgen, een genre waarin Warren Spector zich meer thuis voelt.

Epic Mickey 2: The Power of Two screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam