4gamers.be

Super Smash Bros. "zit aan plafond qua personages"

Door papfles, 03-07-2012 10:38, bron: nintendoeverything

Sony is volop bezig om haar eigen variant klaar te stomen in de vorm van All-Stars Battle Royale, maar ook Nintendo bereidt een nieuwe Super Smash Bros. voor, in samenwerking met Namco Bandai. Een van de grote aantrekkingspunten van de franchise is dat er behoorlijk veel personages in het spel zitten en dat je dus met heel wat gekende iconen klappen kan uitdelen.

Toch hoeven we in de nieuwe game blijkbaar niet al te veel nieuwe personages te verwachten. "Er zit een zekere charme bij games die enorme hoeveelheden personages aanbieden, maar die games hebben ook problemen met de balans en het wordt ook heel moeilijk om elk personage te perfectioneren en toch een onderscheid tussen alle personages te verzorgen. Qua hoeveelheid hebben we waarschijnlijk al het plafond bereikt van wat haalbaar is," laat Masahiro Sakurai weten. Hij wil wel de franchise wel verfrissen en daarvoor zou de connectie tussen 3DS en Wii U gebruikt worden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.